Menstruatie cup- Geel zakje – Geproduceerd in Frankrijk

2 Review(s)

Nieuw product

cup féminine Uitbreiden

GEPRODUCEERD IN FRANKRIJK

Reeds tien jaar een volwaardig alternatief voor tampons en maandverbanden

Doeltreffendheid tot 12 uur

Geen risico op lekken

Geen ongemak

Ultra discreet

Opbergzakje in biologisch katoen

Meer details

26,30 €

Spend 100,00 € more and get Free Shipping!
#ffffff

De menstruatie cup vervangt tampons en maandverbanden sinds 10 jaar.

Vouw de cup dubbel in de lengte en breng deze aan in de vagina. De cup dient na maximum 12 uur geledigd te worden, maak hem leeg, reinig hem met water en voila hij is terug klaar voor gebruik. Deze bescherming is ultra discreet en blijft tot 12 uren op zijn plaats zitten, je moet je dus maar 2 maal verversen op een dag!

De vier kleine perforaties bovenaan zorgen ervoor dat de cup zich vacuüm zuigt, waardoor lekken vermeden worden.

Onze menstruatie cup heeft talrijke voordelen: 100% hypoallergenisch, bevat geen latex, ftalaat of bleekmiddelen en is gemakkelijk te reinigen. De kwaliteit is beter en de levensduur is langer dan bij klassieke siliconen.

Elke vrouw kan de menstruatie cup probleemloos gebruiken, of ze nu nog maagd is of niet.

De menstruatie cups worden geproduceerd in Frankrijk (Côte d’Azur). Het katoenen opbergzakje is bio gecertificeerd en wordt geproduceerd in India.

Kies maat 1 voor een lichte bloeding, maat 2 voor een matige tot hevige bloeding en voor vrouwen die reeds een vaginale bevalling hebben gehad. Twijfel je? Neem dan maat 2!

Maat 1

Diameter: 42mm / Lengte: 47mm / Capaciteit: 23ml

Maat 2

Diameter: 46mm / Lengte: 52mm / Capaciteit: 30ml

Wij garanderen u dat onze menstruatie cups door een gekwalificeerde fabrikant vervaardigd zijn!

Onze producent behaalde de ISO- norm 13485:2003, deze norm is de meest erkende in de wereld. De knowhow omtrent medische artikelen is beslist aanwezig en kwaliteit wordt dan ook verzekerd!

Twee zaken verzekeren de kwaliteit van onze cup: Platina en medische kwaliteit

Platina siliconen hebben als katalysator platina uiteraard. Platina is een zeldzaam materiaal dat zeer stabiel is en pas smelt bij 1750 graden. Een andere katalysator die gebruikt kan worden is peroxyde. Dit metaal is goedkoper maar minder stabiel, wat tot gevolg heeft dat er schadelijke organische stoffen kunnen vrijkomen.

Onze siliconen zijn van een hoge medische kwaliteit. Deze kwaliteit is te danken aan verschillende laboratoriumtesten met betrekking tot de sterkte en de elasticiteit van het materiaal. De siliconen die we gebruiken voldoen aan verschillende nationale standaarden, waaronder de norm USP Classe 6. Deze houdt in dat het materiaal gedurende 30 dagen in het menselijke lichaam kan blijven.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via het vragenformulier dat u bovenaan de site kan terugvinden.

Omwille van hygiënische redenen aanvaarden wij geen terugname van de cups. Indien u twijfelt over de maat, aarzel niet om ons dan een mailtje te sturen!

Kwaliteit 
19/05/2016

pratique et rassurant

Ayant eu des pbs gynéco assez poussés on m'avait conseillé de ne plus mettre de tampon voir même plus de serviette de grande surface a cause des nombreux produits "nocifs" qu'ils incluent dedans pour éviter odeur etc.
Je ne mettais plus que des serviettes bio (qui coutent quand même assez cher) très inesthétique et assez gênante.
J'ai donc fini par acheté la cup, on l'oublie vraiment et ça me rassure de savoir qu'aucun produit ne s'en dégage ! et puis fini les odeurs dans les poubelles de la maison ou de chercher partout une poubelle quand on est à l'extérieur, même ça c'est une révolution ^^

Kwaliteit 
17/05/2016

Super

Ca a été la première cup que j'ai adopté, et je la trouves super, confortable, facile d'application et pochette trop design!
Contrairement à une autre cup plus rigide que j'ai eu l’occasion de tester, je trouves celle ci parfaite pour les débutantes!

Schrijf uw recensie

Menstruatie cup- Roos zakje – Geproduceerd in Frankrijk

GEPRODUCEERD IN FRANKRIJK

Reeds tien jaar een volwaardig alternatief voor tampons en maandverbanden

Doeltreffendheid tot 12 uur

Geen risico op lekken

Geen ongemak

Ultra discreet

Opbergzakje in biologisch katoen

Accept

Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies (vegan natuurlijk ;) ) voor een snellere verbinding en voor het toestaan van het gebruik van de share buttons van sociale netwerken. Welkom !