Geschenkkistje Zero waste voor vrouwen

COFFRET-ZERO-DECHET-FLAMANT

Nieuw product

Coffret Zéro Déchet Au féminin Uitbreiden

100% natuurlijk, veganistisch en geproduceerd in Frankrijk

Meer details

39,00 €

Spend 100,00 € more and get Free Shipping!
#ffffff

In dit geschenkkistje in populier kan u vier veganistische producten en een houten ring terugvinden, allemaal natuurlijk en zero waste!

Wat valt er in te ontdekken

Een deodorant in blok op basis van essentiële palmarosa olie

Onze deodorant in blok bevat essentiële palmarosa olie en natriumbicarbonaat. Deze componenten maken onze deodorant efficiënt van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat! De subtiele geur kan zowel voor vrouwen als voor mannen. De ideale reisgenoot voor mensen die veel onderweg zijn dankzij de vaste vorm.

Hoe aanbrengen? Maak de deo vochtig met kraantjeswater en breng een laagje aan op de oksels, of gebruik hem meteen na een douche wanneer u nog niet bent afgedroogd. Een dun laagje volstaat en zal de bacteriën elimineren, met als direct gevolg dat er geen onaangename geurtjes zullen ontstaan. 100% natuurlijk, veganistisch en handgemaakt in Frankrijk

Gewicht: 30g

Meer informatie over de samenstelling van de deodorant kan u terugvinden op de pagina: Deodorant in blok

Een tandpasta lolly met pepermunt

De nieuwe zielsverwant van uw tandenborstel! Heel gebruiksvriendelijk, maak uw tandenborstel nat met kraantjeswater en wrijf een paar keer met uw tandenborstel over de tandpasta lolly. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, er is geen enkel chemisch product in verwerkt waardoor uw tandvlees een zachte maar grondige reiniging krijgt. De tandpasta lolly is 100% veganistisch en handgemaakt in Frankrijk.

Gewicht: 20g

Meer informatie over de samenstelling van de tandpasta lolly kan u terugvinden op de pagina: Tandpasta lolly

Een Oriculi

Een ingenieus herbruikbaar en ecologisch oorstaafje in bamboe dat de katoenen wattenstaafjes voor het leven vervangt! Bovendien zorgen wattenstaafjes voor ophoping van het oorsmeer, onze Oriculi neemt enkel het zichtbare oorsmeer weg, oorsmeer beschermt namelijk het trommelvlies.

Lengte: 12cm

Een konjac spons

De konjac spons ontdoet het gelaat op een milde manier van dode huidcellen. Ze kan dagelijks worden gebruikt om het gelaat op te frissen en om acne te voorkomen. De spons heeft een levensduur van 2 tot 3 maanden waarna ze kan worden gecomposteerd.

Een houten ring

De ring is gemaakt van houtafval en gegraveerd met een bloemen- of planten motief. U kan hem best niet nat laten worden. Geproduceerd in Frankrijk.

Het geschenkkistje in populier

Geproduceerd in zuidwest Frankrijk.

Afmetingen: 11,5cm x12cm x 12cm

Zowel de deodorant in blok als de tandpasta lolly bevatten essentiële olie en kunnen dus beter niet worden gebruikt door zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 3 jaar.

De deodorant in blok, konjac spons, de ring en Oriculi zitten zonder verpakking in het kistje, de tandpasta lolly zit verpakt in een composteerbaar doosje omwille van hygiënische redenen. De gebruiksaanwijzing van ieder product staat vermeld op het label dat rond het geschenkkistje zit. Zowel het label als het houten stokje van de tandpasta lolly als de papieren opvulling van het kistje zijn composteerbaar.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Geschenkkistje Zero waste

Voor mannen en vrouwen

100% natuurlijk, veganistisch en geproduceerd in Frankrijk

Accept

Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies (vegan natuurlijk ;) ) voor een snellere verbinding en voor het toestaan van het gebruik van de share buttons van sociale netwerken. Welkom !