Lamazuna plante des arbres au Pérou en agroforesterie

Het Lamazuna bos

C

Lamazuna heeft als doel om dagdagelijks afval te reduceren en te vervangen door simpele en milieuvriendelijke alternatieven.

Onze herbruikbare reinigingsdoekjes en onze menstruatie cups vervangen heel wat katoen, tampons en maandverbanden. Het directe resultaat is een vermindering van katoenproductie waarbij enorm veel pesticiden worden gebruikt en water nodig is.

Met het Pur project willen we nog verder gaan in het beschermen van de natuur. Het project Alto Huayabamba in het Amazonegebied sprak ons zeker aan. Plaatselijke boeren ontvangen bomen die ze planten volgens agrobosbouw. Een deel van de bomen zorgt voor de productie van cacao terwijl het andere deel de broodnodige fauna en flora in stand houdt. 2% van lamazuna.com schenken wij aan dit geweldige initiatief.

Dit avontuur is voor ons op 20 maart 2013 gestart! Ons Lamazuna bos is te zien op Google Earth en er is nog meer informatie te vinden op de site van Pur Project.


Accept

Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies (vegan natuurlijk ;) ) voor een snellere verbinding en voor het toestaan van het gebruik van de share buttons van sociale netwerken. Welkom !