Tandenborstel met vervangbare borsteltjes- Framboos

Nieuw product

Brosse à dents rechargeables - Framboise Uitbreiden

Nieuw!!!

Doel= Zero waste!

Houder bestaat voor 70% uit de ricinusplant, geproduceerd in Frankrijk

Meer details

7,30 €

Spend 100,00 € more and get Free Shipping!
#ffffff

Wij zijn 2017 gestart met een nieuw product: Een tandenborstel in bioplastic met vervangbare borsteltjes!! De ontwikkeling van het product heeft 1,5 jaar in beslag genomen aangezien we een tandenborstel van een hoogstaand ecologisch niveau wilden aanbieden.

Een houder in bioplastic die geproduceerd wordt in Frankrijk!

De houder van onze tandenborstel bestaat voor 70% uit de ricinusplant, een plant die zoals alle planten koolstofdioxide opneemt. Dit wordt gemengd met 30% bioplastic om resistent te kunnen zijn tegen de vochtigheid in een badkamer en de schokken bij het poetsen. Helemaal gemaakt in Frankrijk! De houders kunnen tot nieuwe bruikbare houders worden gerecycleerd, indien hij stuk of versleten is.

Behoud de houder en vervang het borsteltje!

Iedere drie maand vervangt u best het borsteltje van uw tandenborstel! Klik het oude er uit en vervang het door een nieuw, simpel toch!

In Frankrijk recycleert de overheid geen zaken die kleiner zijn dan 3cm. Hier hebben wij natuurlijk een oplossing voor bedacht! Wij hebben een partnerschap met Terracycle, die alle naar Lamazuna teruggestuurde borsteltjes recycleert.

Binnenkort op onze site: Een portvrije enveloppe die gedownload kan worden om ons de gebruikte borsteltjes terug te sturen.

De borsteltjes zijn verkrijgbaar in zacht en medium.

Samenstelling:

Houder in bioplastic: 70% Ricinusolie / 30% bioplastic, geproduceerd in Frankrijk

Haartjes in nylon en het sokkeltje in ABS, geproduceerd in Italië

De verpakking is volledig recycleerbaar.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

3 vervangbare borsteltjes - Zacht

Een doosje met 3 vervangbare borsteltjes

Doel = Zero waste

Verkrijgbaar in zacht en medium

Accept

Door verder te gaan op deze site, accepteert u het gebruik van cookies (vegan natuurlijk ;) ) voor een snellere verbinding en voor het toestaan van het gebruik van de share buttons van sociale netwerken. Welkom !